Florensis B.V.

voor Florensis is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid

Florensis is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt, opgericht in 1941 onder de naam Hamer Bloemzaden. Er zijn productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Florensis Dinteloord is een moderne en duurzame productielocatie, die eind 2019 is geopend. Inmiddels werken er 35 vaste collega’s in de totale kasruimte van 6 ha. en de bedrijfsruimte van 5.000 m2. Op deze high-tech kwekerij vind je 30 steksteekrobots die samen 75.000 stekken per uur steken (24/7) en de jonge plantenproductie uit stek.

Teler Adriaan Vonk
Meer weten www.florensis.com
6 hectares met jonge planten voor de sierteelt uit de kas in Dinteloord

“Onze maatschappelijke betrokkenheid zie je ook terug bij onze locaties in Afrika. Daar investeren we in gezondheid, welzijn en educatie voor de lokale gemeenschap. Van het bouwen van scholen tot voorzieningen voor schoon drinkwater.”

De telers

De telers

Op bij elkaar ruim 300 voetbalvelden met kassen in Steenbergen en Dinteloord verbouwen de telers van Warmtebedrijf West-Brabant de lekkerste groenten, het sappigste fruit en de mooiste planten. Innovatie en duurzaamheid staan daarbij voorop. Benieuwd naar de telers die meedoen? Klik op de logo’s hieronder.

Lees verder